13589103081.Орхан 2.29 3.http://dreamscity.combats.com/inf.pl?1358910308 4.Азербайджан(Баку) 5.41 859 (60 000) 6.orhancik83(Скайп)(orxan_h2o@mail.ru---почта) 7.Проблема не когда не было 8.Работаю в нефтяном секторе 9.Смотря на зарплату(не меньще 50 АЗН) 10.Сутки и больше 11.Для меня огромное честь был рядом с вами! 12.Смотря в каком ситуацие 13.Многого чего=) 14.Нет,не кого не знаю 15.Хочу дружит с вами))))
Salam Hormetli Bakililar. Evvala fikirleshdim rus dilinde yazam ( neye gore ) cunki oynadigimiz oyun deyek ve yaxud buna oyun kimi yox nese real heyat kimi baxsaq bu da bizim birimiz ( yeni ishtirak elediyim nik altinda oyuncu ) menim ozum kimi saysaq menim ozum sayiliram. Sonradan fikirleshdim, bir az-cox gotur qoydan sonra bele qerara geldim ki , eger oz milletime muraciet ediremse ele oz DOGMA dilimiz olan AZERBAYCAN dilinde yazim. ( rus dilindede yazmaq elede problem deyil ) . - Qisa olaraq oz haqqimda. 06.04.06 19:27 ilde mende BK -da ozume persanazh acdim . Evveller coxda meilli deyildim oyuna , nese bir az shbhe ile yanashirdim ( 4-5-6 urv-de ) 6-ci urivini kecenden sonra dahada maragim artdi. Imkan daxilinde ( ishle eleqedar ) bacardiqca oynayirdim .Bir ilden cox , il yarim 2 il ishle elaqedar olaraq respublikani terk edib bashqa ( MDB ) birliyine gedesi oldum ve orada imkan olmadigindan oyuncum oldugu kimi qaldi . Hal hazirda Azerbaycandayam. Digerleri kimi mende yene oz onumu davam eletdirirem. Adim Yusif , tevelludum ( 04.12.1971 ) . Aileliyem , 2 ushagim var . Azerbaycan respublikasi ( olkesi ) Xirdalan sheherinde yashayiram. ( burada dogulub , burada boyumushem ) eger lazim olarsa mob. telefon nomrelerimi yazada bilerem. ( elaqe ucun ). - Muracietim - Yaxin kecmishde ( 1-2 ay ) evvel Хаотичные olan doyushde 10 -cu lvllerle olan bir vaxtda hansisa bir 12 lvl olan ( S_H_E_N_A ) nikli oyuncu oz tereftarinin uduzdugunu gorub ( 10 lvl ) oyuna girerek bizi meglub eledi . Etiraz elemeti olaraq mende oz etirazimi bildirdim ve neye gore bele bir secimin secdiyini sorushdum. Cavabinda evvala susmaq , sonra ise bele desek ( Yaxshi edirem ) doyushe qarishiram , sizde isteyerdiz kimese muraciet edib doyushe qataydiz. Bir xeyli sohbetden sonra soz tehqir neticecine catdi ( en coxda onun adinda danishan , hansiki 10 lvl terefin saxlayan o bashladi ) ve evezinde mende ona oz sozlerimi dedim. Indi hemen O , ( 12 lvl olan S_H_E_N_A ) o yoldashinin sozune , bele desek qulaq asaraq men hansi shehere gediremse , hansi doyushe giriremse ve yaxud hansisa otaqda oluramsa mene hucum edir . ( belkede qeyrileride var bunu onun doyushlerinde ve men hansi shehere gediremse onund o shehere gelmeyile gormek olar ) Men ona sual verib sorushanda ki , senin meqsedin fikrin nedi cavab olaraq ( УМЕНЯ ТАКАЯ ЗДАНИЯ ,ЧТО НЕ ДАВАТЬ ТЕБЕ КОЧАТЬСЯ И ХОДИТЬ ТАК СВОБОДНА . ИДИ СИДИ В ПОДЗЕМКЕ, ОСЕЛ) Mende ona cavabi verdim ki , osyol erindi oturub evde senin yaninda. -Indi hormetli Bakililar (klan) bunu mushahide edib deqiq ozunuzde gore bilersiz ve sualimi Xaish edirem cavabsiz qoymayasiz. - Men ne ede bilerem, ve yaxud ne edim ? O indi mende guclu, menden quvvetlidi deye meni ezib tapdalamalidi ? Axi Bizlerde variq !
1. Yalçın 2. 25 3. http://dreamscity.combats.com/inf.pl?1500697299 Адвокат Дьявола 4. Bakı.Mərdəkan 5. Опыт: 192 371 (200 000) 6. Safaroff.y@gmail.com 7. Yox 8. Restoranda Aşbaz İşdəyirəm 9. 8də ekr Yigmaq Fikrim var 10. Hər Gün 5 6 Saat 11. Bunu Zaman Gösdərəcək 12. Baxır Şəraitə Klana Mənim Paltarlarım Lazımdısa Verərəm. 13. Azəri Klanidi nece ildi Fəaliyyət gösdərir. 14. Köhnələrdən Horizonal nik Sahibini Taniyiram 15. Salam aleykum Çox Azəri Klanı var sadəcə Mən Bakiliyam ve isderdimki Bakinin Adini Qaldirim.İnşallah Allah qismət eləsə Birlikdə Klanı Gücləndirərik.Nece İl Bunan Əvvəl Bu Oyunu Oynamışam indidə oynamaq fikrim var.Subayam.Baki Əmircan Kəndində Yaşayıram.Rus Dilini Bilirəm.Sizin Normativlərinize Uymasam Əgər yenədə Təşəkkür edirəm.Allah sizləri qorusun.